Här kommer jag att publicera några av mina dikter, texter & foton…

Ser och hör det här i många inlägg på bloggar och andra sociala media , – även i radioprogram och på TV – :  är så trött på julen, äta julmat redan i november, vara trött på den innan julen ens är här, stressa inför julen, stressa efter julen,  – kan ni inte sluta stressa? nu ska den bort, in med våren som inte ens kommit, styla om, köpa julklappar, sälja julklappar, börja äta fastlagsbullar långt innan jul, usch så hemskt med kylan, var är våren? – det är ju bara januari ! – kan ni inte sluta stressa? – usch så kallt, står inte ut – måste resa till sommaren – tjafsa om carpe diem när ni hela tiden vill något annat än det som ÄR NU – flyg, flyg, flyg iväg till sommaren på någon ö, där ni kan prata om miljöförstöring, köp en massa mat som ni sen slänger, köp en massa julklappar som ingen vill ha – sitta och prata lite miljöförstöring igen…, stressa, stressa, stressa, aldrig vara nöjd, bla, bla, bla…, oh vad det är synd om mig … oh vad jag är trött på att laga mat, renovera köket igen, köp, släng, köp, släng – vad håller ni på med ?

.

170913_1628776689671_8323676_o

Annonser

Kommentarer till: "VAD HÅLLER NI PÅ MED ?" (4)

  1. mmm ..så det kan va !
    Men jag kom ju hit för jag ville se vad du höll på med 😉 och nu fick jag bara veta vad andra gör ..och jag som nästan ingenting gör i dag ,vill inte ta bort julsakerna än.Tycker de på minner om lite lek och saga som vi fortfarande har kvar i vår kultur.

    • Det är ju min reaktion på omvärlden…
      Jag firar 20e Knut nästa helg, med några vänner. Gamla fina röda dukar & gamla ljusstakar, gamla fina halmföremål osv – jag njuter av det så länge som möjligt…

  2. De finns kanske… det är så många som inte vågar visa hur de egentligen är! Jädrans Jante! Hur bor du då?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: